Het originele bedrijfsuitje van Gelderland

Een indoor bedrijfsuitje in Nunspeet – Gelderland organiseren voor alle collega’s? Dat kan een hele uitdaging zijn. Want je wilt graag een origineel bedrijfsuitje dat leuk is voor iedereen. Een gezellig uitje waarbij de collega’s elkaar eens op een andere manier leren kennen. Welkom bij YourVRWorld! In onze VR-Cubes leer je de collega’s pas echt kennen, je ziet hoe ze met spanning omgaan tijdens het spel en hoe ze reageren op de diverse spelelementen. Uiteindelijk komt iedereen aan de beurt, waardoor al je collega’s dezelfde ervaring delen. Spannend, uitdagend en gezellig! In combinatie met de Virtuix Omni’s is het geschikt voor groepen van maximaal 20 personen.

Leg de datum op tijd vast!

Bij YourVRWorld hebben we vier VR-cubes voor elk vier spelers. Bovendien hebben we twee Virtuix-Omni™ platforms. Dus heb je een datum in gedachten? Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd!

Reserveer nú 

Geschikte games voor iedereen

YourVRWorld biedt iedereen een onvergetelijk bedrijfsuitje. Voor iedereen hebben we een geschikte game. of je nu houdt van spanning, actie, avontuur of spel. Versla je tegenstanders  met Knockout League, beklim de Mount Everest met Everest VR of schiet Zombies in Arizona Sunshine. Ontdek welke games je bij ons kunt spelen

Deskundig advies, professionele begeleiding

We helpen jou en je collega’s graag bij het kiezen van een geschikte game. Op de dag zelf kun je rekenen op onze professionele begeleiding. Zodat iedereen snel en goed van start kan!

We regelen alles, ook de catering

Een bedrijfsuitje bij YourVRWorld is voordeliger dan een dure teambuildingtraining. En sowieso heel origineel en gezellig. Want zie jij je collega’s al staan op een wolkenkrabber 300 meter hoog.

Koffie, thee, fris of een bittergarnituur. Geen probleem, we hebben het in huis. Heb je andere cateringwensen? Bel of mail ons dan even voor een maatwerk-arrangement.

 

P.S. Twijfel je nog? Bel ons over de mogelijkheden. Reserveren is mogelijk op dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Stationslaan 26B, Nunspeet

Your VR World - Dé VR Room in Nunspeet

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

[wp-svg-icons icon="facebook" wrap="i"]    [wp-svg-icons icon="instagram" wrap="i"]

 

Locatie

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Contact

085-0479863

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Buiten onze kantooruren kun je ons altijd proberen te bellen.

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01