Bedrijfsuitje

Vanaf 12 euro p.p.
 
Vraag een offerte aan!

Het originele bedrijfsuitje van Gelderland

Een indoor bedrijfsuitje in Nunspeet – Gelderland organiseren voor alle collega’s? Dat kan een hele uitdaging zijn. Want je wilt graag een origineel bedrijfsuitje dat leuk is voor iedereen. Een gezellig uitje waarbij de collega’s elkaar eens op een andere manier leren kennen. Welkom bij YourVRWorld! In onze VR-Cubes leer je de collega’s pas echt kennen, je ziet hoe ze met spanning omgaan tijdens het spel en hoe ze reageren op de diverse spelelementen. Uiteindelijk komt iedereen aan de beurt, waardoor al je collega’s dezelfde ervaring delen. Spannend, uitdagend en gezellig! In combinatie met de Virtuix Omni’s is het geschikt voor groepen van maximaal 20 personen.

Leg de datum op tijd vast!

Bij YourVRWorld hebben we vier VR-cubes voor elk vier spelers. Bovendien hebben we twee Virtuix-Omni™ platforms. Dus heb je een datum in gedachten? Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd!

Reserveer nú 

Geschikte games voor iedereen

YourVRWorld biedt iedereen een onvergetelijk bedrijfsuitje. Voor iedereen hebben we een geschikte game. of je nu houdt van spanning, actie, avontuur of spel. Versla je tegenstanders  met Knockout League, beklim de Mount Everest met Everest VR of schiet Zombies in Arizona Sunshine.

Ontdek welke games je bij ons kunt spelen

 

Deskundig advies, professionele begeleiding

We helpen jou en je collega’s graag bij het kiezen van een geschikte game. Op de dag zelf kun je rekenen op onze professionele begeleiding. Zodat iedereen snel en goed van start kan!

We regelen alles, ook de catering

Een bedrijfsuitje bij YourVRWorld is voordeliger dan een dure teambuildingtraining. En sowieso heel origineel en gezellig. Want zie jij je collega’s al staan op een wolkenkrabber 300 meter hoog.

Koffie, thee, fris of een lekker zakje chips. Geen probleem, we hebben het in huis. Heb je andere cateringwensen? Bel of mail ons dan even voor een maatwerk-arrangement.

P.S. Twijfel je nog? Kom dan even kijken bij YourVRWorld aan de Stationslaan 26b in Nunspeet. Dat kan op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur. Of bel ons over de mogelijkheden. Reserveren is ook mogelijk op woensdag en donderdag van 13:00 tot 22:00 uur.

Stationslaan 26B, Nunspeet

Your VR World - Dé Virtual Reality Experience in Nederland

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

Adres en contact

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Telefoon 085-0479863
E-mail info@yourvrworld.nl

Openingstijden

Vrijdag 13:00 t/m 22:00
Zaterdag 13:00 t/m 22:00

Woensdag 13:00 t/m 22:00
(alleen op reservering*)
Donderdag 13:00 t/m 22:00 (alleen op reservering*)

* Minimaal 4 uur van te voren reserveren

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01

Meer Informatie