Selecteer een pagina

De beste virtual reality games van het moment

Virtual reality games zijn hot en het aantal (toffe) games neemt wekelijks toe. Maar welke games mag je nu echt niet missen? Wij zetten de tofste virtual reality games op de verschillende platformen voor je op een rij.

De allerleukste virtual reality games voor je smartphone

Haast iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en dat maakt de smartphone de meest toegankelijke VR ervaring. Een topper die je absoluut wilt spelen is Vanguard V. Een avontuurlijke vlieggame waarin je door adembenemende werelden racet. Wie van griezelen houdt kan zich uitleven in Zombie Shooter VR. Verken het verlaten gangenstelsel, maar pas op voor de mutanten! Een andere game die niet mag ontbreken in dit lijstje is Minos Starfighter. Schiet de vijandige ruimteschepen uit de lucht terwijl je op duizelingwekkende snelheden door het heelal scheert.

Welke virtual reality games wil je spelen op de ps4?

Ook Sony is tegenwoordig een speler op de VR markt. Met Playstation VR brengen zij kwalitatief hoogwaardige virtual reality games voor een relatief lage prijs. De Playstation heeft een stuk meer rekenkracht dan de gemiddelde smartphone en dat zie je terug in de kwaliteit van de games. Een opvallende game is Super Hot. Vecht tegen de vijanden en ontwijk de kogels in slow motion in deze uniek vormgegeven game. Een andere topgame voor de Playstation VR is Rigs Mechanized Combat League. In deze futuristische combinatie van een sportgame en een shooter neem je plaats in een robot en strijd je in een arena tegen je vrienden. Wie zich wil vergapen aan de kracht van Playstation VR kan niet om Skyrim VR heen. Dompel jezelf onder in een ongekend grote en gevarieerde fantasiewereld en vergeet alles om je heen.

Welke virtual reality games mag ik niet missen voor mijn Oculis Rift?

Wie beschikt over een zeer krachtige PC en graag games in VR wil spelen kan investeren in de Oculis Rift. Deze bril wordt geleverd met infrarood sensoren die je bewegingen registreren en controllers. De Oculis Rift is ongeveer 2x zo duur als de PS4 VR en ook een krachtige gaming PC is vele malen duurder dan het systeem van Sony. De kwaliteit is echter beter en ook het aanbod in games is vele malen groter. Één van de populairste games op dit moment is Beat Saber. Beat Saber is in een combinatie van Fruit Ninja en een muziek game. Sla met je zwaarden op het ritme van de muziek en creëer een dikke eleckronische beat. Wie al wat langer in de gamewereld zit, zal ongetwijfeld bekend zijn met de Fallout serie van Bethesda. De immens populaire 4de editie van Fallout is nu ook in VR te spelen. De game heeft meer dan 200 prijzen gewonnen in verschillende wedstrijden en wie het spel opstart begrijpt direct waarom. De wereld is vergaan en jij bent de enige die het overleefd heeft. Tenminste… Ontdek de gigantische post apocalyptische omgeving en bepaal de toekomst van de wereld. Dat games niet altijd serieus hoeven te zijn om heel te goed te zijn, bewijst Job Simulator. Deze game speelt zich af in de toekomst, waarin robots al het werk van de mens hebben overgenomen. Werken is dus niet meer nodig, maar deze simulator moet de jeugd laten zien hoe het vroeger was. Je kunt kiezen uit 4 verschillende baantjes waaronder een nooit eindigende nachtdienst en vakkenvullen.

De allerbeste virtual reality games speel je bij YourVRWorld

Het volledige potentieel van VR kan alleen benut worden met de allersnelste pc’s en de allerbeste VR brillen. Wie niet wil investeren in dure VR apparatuur maar wel de maximale ervaring wil beleven, heeft de optie om tegen een kleine vergoeding te spelen bij YourVRWorld. YourVRWorld heeft een ruime selectie aan topgames (ruim 750), zodat er voor ieder wat wils is. Voor de onervaren (VR) gamer is Richie’s Plank Experience een absolute musthave. De game demonstreert de kracht van VR op ongekende wijze. Stap in de lift en laat je naar de bovenste etage van de wolkenkrabber brengen. Het gevoel dat je krijgt wanneer de liftdeuren opengaan is niet te beschrijven! De actieve gamer kan zich uitleven in Knockout league. Een strategische boksgame die niet alleen gametechnisch maar ook fysiek uitdagend is. VR gamen kan uiteraard ook met je vrienden. Wie graag samen met een vriend een lekker potje wil knallen, kan niet om Arizona Sunshine heen. Een coop zombieshooter met een verrassend humoristisch sfeertje en dat alles van Nederlandse bodem. Wie niet met maar juist tégen zijn vrienden wil spelen, kan los gaan in Omni Arena op de Virtuix Omni. De Virtuix Omni geeft de speler de mogelijkheid om fysiek te rennen in iedere gewenste richting en op deze manier games te besturen. Geen knopjes of joysticks om te lopen, maar fysiek aan de slag! De combinatie van het fysieke bewegen en de driedimensionale VR wereld maken Omni Arena de meest intense shooter van dit moment.

Your VR World - Dé VR Room in Nunspeet

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

[wp-svg-icons icon="facebook" wrap="i"]    [wp-svg-icons icon="instagram" wrap="i"]

 

Locatie

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Contact

085-0479863

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Buiten onze kantooruren kun je ons altijd proberen te bellen.

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01