FAQ

Wat is YourVRWorld?

YourVRWorld is de eerste virtual-reality-room van de Veluwe. Bij ons speel je uitdagende VR-games, samen met je vrienden, familie of collega’s. Je boekt bij ons één of meer VR-Cubes. YourVRWorld is de eerste in Nederland met de Virtuix-Omni.

Is het ingewikkeld als je dit nog nooit hebt gedaan?

Nee hoor. We hebben games voor zowel gevorderde als beginnende gamers. Trouwens, je krijgt bij ons goede, professionele begeleiding. Je kunt dus snel en goed van start!

 

Wat is de Virtuix-Omni™ precies?

De Virtuix-Omni™ is een soort ovale loopband met een globaal oppervlak. Je speelt op speciale schoenen, met een HTC Vive VR-bril en met twee controllers. De ring en het harnas geven steun, veiligheid en maximale bewegingsvrijheid.

 

Met hoeveel mensen kunnen we komen spelen?

Je kunt met maximaal 20 personen tegelijkertijd bij ons gamen. We hebben vier VR-Cubes voor elk vier personen. Daarnaast hebben we twee Virtuix-Omni™-platforms.

 

Kun je parkeren bij YourVRWorld?

U kunt uw auto gratis parkeren aan de Stationslaan. Mocht er geen plek vrij zijn aan de Stationslaan kunt u gratis parkeren op parkeerterrein Kerkendriest (loopafstand +/- 2 minuten). Beide parkeerplaatsen betreft blauwe zone, hier geldt een maximale parkeerduur van 2 uur voor.

Is het ook mogelijk om tegen elkaar te spelen?

Ja, dit is mogelijk wanneer u meerdere VR Cubes of Virtuix Omni’s reserveerd. U kunt met maximaal 4 spelers tegen elkaar spelen in de VR Cube. Op de Virtuix Omni kan met maximaal 2 spelers tegen elkaar gespeeld worden.

Is VR alleen voor gamers?

Nee hoor, VR betekent plezier voor iedereen! Je hebt geen enkele ervaring of training nodig om heel veel plezier te hebben in VR, maar ook voor de ervaren gamer hebben we volop uitdagingen.

Hoe zit een VR-cube eruit?

Een VR-cube is een ruimte van 3 bij 3 meter, aan beide zijden een doek (ter afscherming) en een meekijkscherm met pc. Je medespelers kunnen meekijken vanaf de barkruk.

Met wat voor VR-bril spelen we?

Je speelt met de HTC Vive. Dat is de beste VR-bril op de markt. Een heel andere bril dus dan de consumentenbril die de meeste mensen thuis hebben. Bij ons beleef je de virtuele werelden in de allerhoogste kwaliteit. Nóg een reden om bij ons te gamen.

Waarom duurt een game met de Virtuix-Omni™ maar 15 minuten?

Een spel spelen met Virtuix-Omni™ kost veel energie. Je loopt en rent. Het ene spel is inspannender dan het andere spel. Het ene spel is fysieker dan het andere spel.

Spelen we allemaal dezelfde game?

Nee, dat hoeft niet. De een houdt van spanning en actie, de ander van avontuur, nog weer een ander van behendigheidsspellen of leerzame spellen. Iedereen kan dus meedoen: of je nu 8 of 80 bent!

Wat is het verschil tussen VR Cube en Virtuix Omni?

Zowel de VR Cube als de Virtuix Omni bieden VR ervaringen via de HTC Vive bril. Bij beide systemen worden ook de bewegingen van de speler vertaald in het spel. Het grote verschil is echter dat het platform van de Virtuix Omni de speler in staat stelt om te lopen of rennen in iedere gewenste richting. Dit maakt de ervaring nog meeslepender en intensiever.

Is er ook iets te eten en te drinken tijdens het spelen?

YourVRWorld heeft een uitgebreide selectie aan hapjes en drankjes op het menu staan. Waaronder koffie, thee, frisdranken, snoepgoed, friet en bittergarnituur.

Is YourVRWorld ook met het openbaar vervoer bereikbaar?

YourVRWorld ligt op loopafstand van het NS Station Nunspeet. Ook met de bus is YourVRWorld goed te bereiken.

Andere vraag? Neem contact op

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan even contact op. We helpen je graag verder.

 

Your VR World - Dé VR Room in Nunspeet

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

   

 

Locatie

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Contact

085-0479863

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Buiten onze kantooruren kun je ons altijd proberen te bellen.

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01