Virtuix Omni ™: de ultieme VR-experience

Ben je een enthousiaste virtual gaming speler en zoek je graag de grenzen op? Ontdek de sensatie van Virtuix Omni ™. Daarmee speel je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hele lichaam. Loop, ren, spring, zit en schiet met 360 graden bewegingsvrijheid. Daag jezelf uit, ook fysiek! YourVRWorld is de eerste in Nederland met de Virtuix Omni ™. En we hebben er niet één, maar twee!

Wil je deze sensationele game-beleving als een van de eersten in Nederland ontdekken? Dat kan al vanaf 24,99 euro voor 2 sessies van 15 minuten! Ons advies: boek jouw datum tijdig.

Wat is Virtuix Omni ™?

Virtuix Omni ™ is een soort ovale loopband. Met speciale schoenen, de HTC vive VR-Bril en twee controllers sta je op een hol plateau. De ring en het vrijhangende harnas zorgen voor steun, veiligheid en maximale bewegingsvrijheid. Slimme trackingsoftware registreert al jouw bewegingen én de snelheid ervan. Zelfs de kijkrichting en de looprichting zijn van elkaar losgekoppeld. Je kunt dus een andere richting op kijken dan de richting waarin je loopt.

 


Kies je game en speel!

Ren door landschappen, zoek dekking, overwin obstakels en schakel tegenstanders uit. Kies de game die jij wilt. Er zijn inmiddels meer dan 15 verschillende spellen. Met Virtuix Omni ™ kun je ook multiplayer-spellen spelen tegen je vrienden. De scores van jou en jouw tegenspelers verschijnen op het scherm. Spanning, fysieke actie, competitie en fun … dát is Virtuix Omni ™. Ontdek de games voor Virtuix-Omni™.


Professionele begeleiding

Het is even wennen, de Virtuix Omni ™. Want je staat op een glad oppervlak. En je moet even de behendigheid krijgen. Onze professionele begeleiders helpen je snel en goed op weg.


Voorkom teleurstelling, Reserveer Tijdig!

 

Stationslaan 26B, Nunspeet

Your VR World - Dé VR Room in Nunspeet

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

[wp-svg-icons icon="facebook" wrap="i"]    [wp-svg-icons icon="instagram" wrap="i"]

 

Locatie

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Contact

085-0479863

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Buiten onze kantooruren kun je ons altijd proberen te bellen.

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01