Virtuix Omni™

Nu voor slechts 19 euro p.p.
 
Reserveer jouw datum direct!

Virtuix-Omni™: de ultieme VR-experience

Ben je een enthousiaste virtual gaming speler en zoek je graag de grenzen op? Ontdek de sensatie van Virtuix-Omni™. Daarmee speel je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hele lichaam. Loop, ren, spring, zit en schiet met 360 graden bewegingsvrijheid. Daag jezelf uit, ook fysiek! YourVRWorld is de eerste in Nederland met de Virtuix-Omni™. We hebben er niet één, maar twee!

Wil je deze sensationele game-beleving als een van de eersten in Nederland ontdekken? Dat kan al voor 19 euro p.p. voor 15 minuten! Ons advies: boek jouw datum tijdig.

Reserveer nú


Wat is Virtuix-Omni™?

Virtuix-Omni™ is een soort ovale loopband. Met speciale schoenen, de HTC vive VR-Bril en twee controllers sta je op een hol plateau. De ring en het vrijhangende harnas zorgen voor steun, veiligheid en maximale bewegingsvrijheid. Slimme trackingsoftware registreert al jouw bewegingen én de snelheid ervan. Zelfs de kijkrichting en de looprichting zijn van elkaar losgekoppeld. Je kunt dus een andere richting op kijken dan de richting waarin je loopt.


Kies je game en speel!

Ren door landschappen, zoek dekking, overwin obstakels en schakel tegenstanders uit. Kies de game die jij wilt. Er zijn inmiddels meer dan 15 verschillende spellen. Je speelt alleen of met zijn tweeën. De scores van jou en jouw tegenspelers verschijnen op het scherm. Spanning, fysieke actie, competitie en fun … dát is Virtuix-Omni™. Ontdek de games voor Virtuix-Omni™.


Professionele begeleiding

Het is even wennen, de Virtuix-Omni™. Want je staat op een glad oppervlak. En je moet even de behendigheid krijgen. Onze professionele begeleiders helpen je snel en goed op weg.


Voorkom teleurstelling, Reserveer Tijdig!

Stationslaan 26B, Nunspeet

Your VR World - Dé Virtual Reality Experience in Nederland

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

Adres en contact

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Telefoon 085-0479863
E-mail info@yourvrworld.nl

Openingstijden

Vrijdag 13:00 t/m 22:00
Zaterdag 13:00 t/m 22:00

Woensdag 13:00 t/m 22:00
(alleen op reservering*)
Donderdag 13:00 t/m 22:00 (alleen op reservering*)

* Minimaal 4 uur van te voren reserveren

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01

Meer Informatie