Wat is Virtual Reality

Wat is virtual reality

Virtual reality staat voor ‘virtuele werkelijkheid’. Als je een VR-bril opzet, dan heb je het gevoel dat je in een andere omgeving bent. Een VR-bril toont voor elk oog andere computerbeelden. Dat geeft de illusie van een 3D-beeld. Beweeg je met je hoofd, dan bewegen de beelden mee. Je kijkt niet meer naar een beeldscherm, maar je kunt 360 graden om je heen kijken. Je kunt dus in elke mogelijke omgeving rondlopen en acties uitvoeren. Levensecht!

Geen nieuwe ontwikkeling

Al in de jaren negentig werd geëxperimenteerd met virtual reality. De technieken waren toen echter nog niet goed genoeg voor een levensechte 3D-beleving. Dat is tegenwoordig dus wel het geval.

De mogelijkheden van VR

Met een VR-bril kun je films bekijken. Er komen ook steeds meer simulaties voor bijvoorbeeld piloten, soldaten en chirurgen, zodat ze levensecht kunnen oefenen. En met een VR-bril op kun je ook spellen spelen. Je kunt op de maan lopen, bovenop een wolkenkrabber balanceren, gevechten uitvoeren, hindernissen overwinnen en nog veel meer . En je kunt acties uitvoeren, zoals schieten.

Virtual reality bij YourVRworld

Het is lastig om goed uit te leggen wat virtual reality precies inhoudt en wat het met je doet. Je ontdekt het bij YourVRworld in Nunspeet. Hier speel je samen met anderen spannende en uitdagende games. Kom samen met je vrienden! Ook leuk voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje.

Daag jezelf uit in onze VR-Cubes of met onze 2 Virtuix-Omni™-platforms

We hebben vier VR-cubes én twee Virtuix-Omni’s™, een soort loopband waarmee je in het spel kunt lopen of rennen. YourVRworld is de eerste in Nederland met het Virtuix-Omni™-platform. Bij ons ontdek je dus echt álle mogelijkheden van virtual reality!

Stationslaan 26B, Nunspeet

Your VR World - Dé VR Room in Nunspeet

Bel ons op 085-0479863 of stuur een mail naar info@yourvrworld.nl

[wp-svg-icons icon="facebook" wrap="i"]    [wp-svg-icons icon="instagram" wrap="i"]

 

Locatie

Bezoekadres:
Stationslaan 26b
8071CM Nunspeet

Postadres:
Dorpsstraat 40a
8071 BZ Nunspeet

Contact

085-0479863

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
Buiten onze kantooruren kun je ons altijd proberen te bellen.

 

 

 

Bedrijfsinformatie

Algemene voorwaarden
Privacy


KvK nummer: 56974930
Btw nummer: NL193371133B01